Νέο Trailer Απο Το "Just Mercy"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Just Mercy", το δραματικό φίλμ του Destin Daniel Cretton.

"Πρόκειται για μία δυνατή και αληθινή ιστορία που προκαλεί το μυαλό. Ακολουθεί τα βήματα του νεαρού δικηγόρου Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) και τη μάχη του με τη δικαιοσύνη, που άφησε ιστορία. Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Bryan θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντίθετα, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη της δικηγόρου Eva Ansley (Larson). Μία από τις πρώτες και πιο εκρηκτικές υποθέσεις που αναλαμβάνει, είναι εκείνη του Walter McMillian (Fox), που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού, παρά την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητά του και του γεγονότος ότι η μόνη μαρτυρία εναντίον του, ήταν από έναν εγκληματία που είχε κίνητρο να αποκρύψει την αλήθεια. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Bryan εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικών και πολιτικών παρασκηνίων και απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Walter και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες - και το σύστημα - να είναι εναντίον τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Destin Daniel Cretton ("The Glass Castle", "Short Term 12"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Andrew Lanham ("The Glass Castle"), βασισμένοι στα απομνημονεύματα του Bryan Stevenson, "Just Mercy: A Story of Justice and Redemption". Το βιβλίο δημοσιεύθηκε το 2014 από τον εκδοτικό οίκο Spiegel & Grau, έμεινε 118 εβδομάδες στη λίστα με τα ευπώλητα βιβλία της New York Times και θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς από μια σειρά κορυφαίων εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού TIME. Για το συγκεκριμένο βιβλίο, ο Stevenson βραβεύτηκε με το Andrew Carnegie Medal of Excellence, με το βραβείο NAACP Image και το λογοτεχνικό βραβείο Dayton Literary Peace Prize for Nonfiction.

Πρωταγωνιστούν οι Michael B. Jordan ("Black Panther", "Creed"), Jamie Foxx ("Ray", "Django: Unchained"), Brie Larson ("Room", "Captain Marvel"), Tim Blake Nelson, Rafe Spall, O'Shea Jackson Jr., Rob Morgan..

To "Just Mercy" ("Αγώνας Για Δικαιοσύνη") θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Ιανουαρίου, απο την Tanweer.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Just Mercy"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.