Νέο Trailer Απο Το "Judy"

0

Η Roadside Attractions κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Judy", το βιογραφικό δράμα του Rupert Goold, που εστιάζει στη ζωή της θρυλικής Judy Garland. Το νέο trailer φανερώνει ενα κλαογυρισμένο δράμα, ενώ η Renée Zellweger φαίνεται να δίνει τον καλύτερο της εαυτό, σε εναν ομολογουμένως πολύ δύσκολο ρόλο.

"Χειμώνας του 1968, η Judy Garland καταφτάνει στο Λονδίνο για μια sold-out παράσταση πέντε εβδομάδων στο The Talk of the Town. Εχουν περάσει τριάντα χρόνια απο τότε που μετατράπηκε σε αστέρα παγκόσμιας εμβέλειας με το The Wizard of Oz και αν η φωνή έχει αδυνατήσει, η δραματική χροιά της έχει ενταθεί.
Καθώς προετοιμάζεται για το show, μάχεται με τους παραγωγούς, γοητεύει τους μουσικούς και αναπολεί με φίλους και φανατικούς θαυμαστές. Ακόμη και τα όνειρα της για αγάπη μοιάζουν αναλοίωτα, καθώς ξεκινά ενα έντονο ρομάτζο με τον Mickey Deans, τον επόμενο σύζυγό της. Περιλαμβάνοντας μερικά απο τα πιο γνωστά της τραγούδια, το φίλμ αποτελεί εναν εορτασμό της φωνής, την ικανότητα για αγάπη και την απόλυτη λάμψη της μεγαλύτερης performer του κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rupert Goold ("True Story"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tom Edge ("The Crown"), βασισμένος στο θεατρικό έργο "End of the Rainbow" του Peter Quilter. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Renée Zellweger, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rufus Sewell, Michael Gambon, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Bella Ramsey, Gaia Weiss, Andy Nyman, Zina Esepciuc, Fenella Woolgar.

Το "Judy" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Judy"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.