Νέο Trailer Απο Το "John Wick Chapter 3"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", το τρίτο φίλμ απο το action-franchise. Το νέο trailer φανερώνει ενα "ντοπαρισμένο" sequel, με άφθονη δράση και καλογυρισμένες σκηνές δράσης.

"Ο John Wick (Keanu Reeves) βρίσκεται κυνηγημένος για δυο λόγους... πρώτον γιατί υπάρχει ενα ανοιχτό συμβόλαιο $14 εκατομμυρίων για το κεφάλι του και δεύτερον γιατί παραβίασε εναν βασικό κανόνα: σκότωσε κάποιον μέσα στο ξενοδοχείο Continental. Το θύμα ήταν μέλος του High Table, που παρήγγειλε το συμβόλαιο για την δολοφονία του. Ο John θα έπρεπε να είναι ήδη νεκρός, αλλά δεν είναι γιατί ο Winston, ο διαχειριστής του ξενοδοχείου του έδωσε μια ώρα προθεσμία. Με την συνδρομή του να έχει έχει ανακληθεί και αποκομμένος απο τα υπόλοιπα μέλη, ο John χρησιμοποιεί την ίδια την βιομηχανία για να μείνει ζωντανός, ενώ την ίδια ώρα παλεύει και σκοτώνει για να φύγει απο την Νέα Υόρκη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Chad Stahelski ("John Wick", "John Wick: Chapter 2"), ενώ το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Derek Kolstad.

Πρωταγωνιστούν οι Keanu Reeves, Lawrence Fishburne, Anelica Huston, Ian McShane, Halle Berry, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Ruby Rose, Lance Reddick και Common.

Το "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "John Wick Chapter 3"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.