Νέο Trailer Απο Το "It"

0

Η New Line Cinema κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "It", την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς νουβέλας τρόμου, που έγραψε ο μετρ του είδους Stephen King.

"Οταν τα παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στη μικρή πόλη Derry του Maine, μια ομάδα μικρών παιδιών θα βρεθούν αντιμέτωπα με τους μεγαλύτερους φόβους τους, όταν θα αναμετρηθούν με έναν σατανικό κλόουν με το όνομα Pennywise, του οποίου το βίαιο παρελθόν χρονολογείται αιώνες πρίν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andy Muscietti ("Mama"), ο οποίος αντικατέστησε τον Cary Fukunaga, ο οποίος αποχώρησε λόγο δημιουργικών διαφορών με το στούντιο. Το σενάριο που αναθεώρηθηκε ουκ ολίγες φορές, έχουν γράψει οι Chase Palmer ("Biopunk") και Gary Dauberman ("Annabelle 2"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Stephen King.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του κλόουν Pennywise βρίσκεται ο Bill Skarsgård ("Hemlock Grove"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs και Jeremy Ray Taylor.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το βιβλίο των 1000+ σελίδων να μεταφερθεί σε μια 3ωρη ταινία, τελικά η μεταφορά θα χωριστεί σε δυο μέρη, με την πρώτη ταινία να εστιάζει στα παιδικά χρόνια των χαρακτήρων, και την δεύτερη να εστιάζει στις ενήλικες ζωές τους.

Το πρώτο μέρος του "It" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.