Νέο Trailer Απο Το "It Follows"

0

Η Radius TWC κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "It Follows", το ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου που έχει αποσπάσει πολύ κολακευτικά σχόλια απο τις προβολές στα φεστιβάλ.

"Για την 19χρονη Jay, το φθινόπωρο θα έπρεπε να κινείται γύρω απο το σχολείο, τα αγόρια και τα σαββατοκύριακα στην λίμνη. Ομως ύστερα απο μια φαινομενικά αθώα σεξουαλική συνεύρεση, η Jay βρίσκεται στοιχειωμένη απο περίεργα οράματα, ενώ νιώθει διαρκώς ότι κάποιος ή κάτι την παροκολουθεί. Αντιμέτωποι με αυτό το βαρύ φορτίο, η Jay και οι έφηβοι φίλοι της πρέπει να βρούν ένα τρόπο να αποδράσουν απο τους τρόμους που τους καταδιώκουν."

Θρίλερ τρόμου σε σκηνοθεσία David Robert Mitchell ("The Myth of the American Sleepover"), που υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto, Jake Weary, Olivia Luccardi, Lili Sepe, Linda Boston, Caitlin Burt, Heather Fairbanks, Aldante Foster, Ruby Harris.

Το "It Follows" έρχεται να προστεθεί σε ένα νέο κύμα ανεξάρτητων ταινιών τρόμου που στηρίζονται περισσότερο στην ιστορία και τις ερμηνείες (όπως το "The Babadook"), και πολύ λιγότερο στον φθηνό τρόμο των ταινιών found-footage και των αχρείαστων remakes.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Κάννες με πολύ καλές κριτικές, ενώ προβλήθηκε και στο φεστιβάλ της Αθήνας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στη Γαλλία στις 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

it-follows-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.