Νέο Trailer Απο Το "I, Daniel Blake"

0

Η Entertainment One κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "I, Daniel Blake", το δραματικό φίλμ του Ken Loach, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

"Ο Daniel Blake (59) έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του δουλεύοντας σαν ξυλουργός στο Newcastle. Τώρα και για πρώτη φορά στη ζωή του, χρειάζεται την βοήθεια του Κράτους. Σύντομα θα βρεί στο δρόμο του την Katie και τα δυο μικρά παιδιά της, την Daisy και τον Dylan. Ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει η Katie να ξεφύγει απο το δωμάτιο αστέγων του hostel στο Λονδίνο, είναι να δεχθεί να μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα σε μια πόλη που δεν γνωρίζει, 300 μίλια μακριά.

Ο Daniel και η Katie θα βρεθούν σε μια νεκρή ζώνη, πιασμένοι στο συρματόπλεγμα της γραφειοκρατίας της πρόνοιας στην σύγχρονη Βρετανία."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο βετεράνος Ken Loach ("Kes", "The Navigators"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Paul Laverty ("The Wind That Shakes the Barley").

Πρωταγωνιστούν οι Hayley Squires, Dave Johns, Dylan McKiernan, Briana Shann, Kate Rutter, Sharon Percy, Kema Sikazwe, Colin Coombs, Natalie Ann Jamieson, Harriet Ghost.

Το "I, Daniel Blake" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.