Νέο Trailer Απο το "Her" του Spike Jonze

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του "Her", της νέας ταινίας του Spike Jonze.

"Πληγωμένος ύστερα απο το τέλος μια μακροχρόνιας σχέσης, ο Theodore (Joaquin Phoenix) αγοράζει ένα νέο λειτουργικό σύστημα, που σύμφωνα με τους δημιουργούς του, είναι μια οντότητα ικανή να παίρνει πρωτοβουλίες και να αλληλεπιδρά με τον χρήστη του. Καθώς ενεργοποιεί το λειτουργικό, ο Theodore έρχεται σε "επαφή" με τη Samantha (Scarlett Johansson), μια έντονη γυναικεία φωνή με κύρια χαρακτηριστικά την οξυδέρκεια, την ευαισθησία και το χιούμορ. Καθώς οι ανάγκες τους αυξάνονται, η φιλία τους εξελίσσεται σε μια δυνατή αγάπη.
Αυτή η ασυνήθιστη ερωτική ιστορία αναμιγνύει την επιστημονική φαντασία και το ρομάντζο σε μια γλυκιά ιστορία που εξερευνά τη φύση του έρωτα και τους τρόπους που η τεχνολογία μας απομονώνει και μας συνδέει όλους..."

Πρωτότυπη ρομαντική κωμωδία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Spike Jonze ("Being John Malkovich", "Where the Wild Things Are", "Adaptation").

Πρωταγωνιστούν οι Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Olivia Wilde, Rooney Mara, Samantha Morton, Sam Jaeger, Laura Meadows, Portia Doubleday, Caroline Jaden Stussi, Katherine Boecher, Alia Janine, Luka Jones.

Υπό την καθοδήγηση του "ιδιαίτερου" Spike Jonze, το "Her" σατυρίζει την εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου με την τεχνολογία και την υπερβολή που προκύπτει απ'αυτήν, θύμιζοντας κάτι απο τα τραγελαφικά που προέκυψαν όταν η Apple λάνσαρε το Siri στο iPhone.

Το "Her" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.