Νέο Trailer Απο Το "Hellboy"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Hellboy", το πρώτο φίλμ απο το reboot του franchise, που πλέον διαθέτει νέο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη. Υστερα απο ενα πρώτο trailer που δεν ενθουσίασε, το δεύτερο κάνει πολύ καλύτερη δουλειά, καθώς διαθέτει πολλές και εντυπωσιακές σκηνές δράσης, παρουσιάζοντας σχεδόν ολόκληρη την πλοκή της ταινίας.

"Ο Hellboy ταξιδεύει στην Αγγλία, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Nimue την Βασίλισσα του Αίματος. Ομως, η μάχη τους, θα φέρει στην επιφάνεια το τέλος του κόσμου, μια μοίρα που θέλει απεγνωσμένα να αποτρέψει."

Στη σκηνοθεσία του reboot βρίσκεται ο Neil Marshall ("The Descent", "Game of Thrones"), ο οποίος διαδέχεται τον Guillermo del Toro που σκηνοθέτησε τα δυο πρώτα φίλμ, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Andrew Cosby ("Eureka"), Christopher Golden και ο δημιουργός του comic Mike Mignola.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο David Harbour, ("Stranger Things", "The Newsroom"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ian McShane, Daniel Dae Kim, Milla Jovovich, Sasha Lane, Brian Gleeson, Sophie Okonedo, Penelope Mitchell, Allstair Petrie.

Το νέο "Hellboy" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.