Νέο Καταιγιστικό Trailer Απο Το "Hardcore Henry"

0

Η STX Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο εντυπωσιακό trailer απο το "Hardcore Henry", το θρίλερ-δράσης του Ilya Naishuller που είναι γυρισμένο εξολοκλήρου με την τεχνική του POV [Point of view]. Το νέο trailer είναι πραγματικά καταιγιστικό, με τρομερό ρυθμό και εξαιρετικά χορογραφημένες σκηνές δράσης που ανεβάζουν τους παλμούς.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Henry, ο οποίος επιστρέφει απο μια επιθανάτια εμπειρία χωρίς καμία ανάμνηση. Χωρίς να θυμάται τίποτε απο τη ζωή του, ο Henry που μόλις έχει ξυπνήσει, δέχεται μια ξαφνική επίθεση και ένα πυροβολισμό, ενώ η γυναίκα του απάγεται απο ένα πανίσχυρο πολέμαρχο που διαθέτει ένα μισθοφορικό στρατό. Απο εκεί ξεκινά μια μάχη στους άγνωστους δρόμους της Μόσχας με όλους να θέλουν τον Henry νεκρό, με εξαίρεση έναν μυστηριώδη Βρετανό που βοηθά τον Henry, που προσπαθεί να επιβιώσει και να μάθει την αλήθεια γύρω απο την ταυτότητα του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ilya Naishuller (screenwriter), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Will Stewart. Πρωταγωνιστούν οι Haley Bennett, Sharlto Copley, Danila Kozlovsky, Cyrus Arnold, Ilya Naishuller, Darya Charusha, Will Stewart, Jake Karlen, Svetlana Ustinova, Andrei Dementiev.

Γυρισμένο με τεχνική που θυμίζει first-person shooter videogame, το φίλμ του Ilya Naishuller φαντάζει άκρως διασκεδαστικό και το μόνο που μένει να φανεί είναι το πόσο θα κουράσει τον θεατή η pov τεχνική, κατά την διάρκεια των 90 λεπτών του φίλμ.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.