Νέο Trailer Απο Το "Good Boys"

0

Η Universal κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Good Boys", την ακατάλληλη κωμωδία του Gene Stupnitsky.

"Ύστερα απο την πρόσκληση στο πρώτο του πάρτυ φιλήματος, ο 12χρονος Max πανικοβάλλεται καθώς δεν ξέρει να φιλά. Αναζητώντας συμβουλές, ο Max και οι καλύτεροι φίλοι του, Thor και Lucas, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το drone του πατέρα του Max - που ο Max απαγορεύεται να αγγίζει - για να κατασκοπεύσουν ενα ζευγάρι εφήβων στο διπλανό σπίτι.

Όταν όμως το σχέδιο τους πηγαίνει εντελώς στραβά, το drone καταστρέφεται. Απελπισμένοι να το αντικαστήσουν πρίν ο πατέρας του Max επιστρέψει, τα αγόρια κάνουν κοπάνα απο το σχολείο και ξεκινούν μια οδύσσεια πολύ λανθασμένων επιλογών, που συμπεριλαμβάνουν κάποια κλεμένα ναρκωτικά, paintball σε αδελφότητα και την αποφυγή μπάτσων και τρομακτικών έφηβων κοριτσιών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gene Stupnitsky ("The Office"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Lee Eisenberg ("Bad Teacher"). Πρωταγωνιστούν οι Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams, Will Forte, Molly Gordon, Midori Francis, Enid-Raye Adams.

Το "Good Boys" που έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest Film Festival [SXSW] με μέτριες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Good Boys"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.