Νέο Trailer Απο Το "Godzilla: King of the Monsters"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Godzilla: King of the Monsters", το νέο φίλμ απο το νέο franchise που ξεκίνησε το 2014 με το "Godzilla" και που συνεχίστηκε το 2017 με την ταινία "Kong: Skull Island". Το νέο trailer φανερώνει ενα extreme creature movie, με τους ανθρώπους σε δεύτερο πλάνο και με ατμόσφαιρα που θυμίζει περισσότερο video game και πολύ λιγότερο μια κινηματογραφική ταινία.

"Η νέα ιστορία ακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες της μυστικής υπηρεσίας Monarch, καθώς τα μέλη της βρίσκονται αντιμέτωπα με μια ομάδα τεράστιων πλασμάτων, συμπεριλμβανομένου του Godzilla, που συγκρούεται με τα Mothra, Rodan και την απόλυτη νέμεση του, τον τρικέφαλο Βασιλιά Ghidorah. Οταν αυτά τα αρχαία σούπερ-είδη που κάποτε θεωρούνταν μύθοι, αναδύονται ξανά, όλα μάχονται για την κυριαρχία, την ώρα που η ύπαρξη της ανθρωπότητας κρέμεται απο μια κλωστή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Dougherty ("Trick 'r Treat", ("Krampus"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Max Borenstein ("Kong: Skull Island") και Zach Shields ("Krampus").

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Ken Watanabe, Millie Bobby Brown, Ziyi Zhang, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Sally Hawkins, Thomas Middleditch, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Aisha Hinds.

Το "Godzilla: King of the Monsters" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 31 Μαϊου του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.