Νέο Trailer Απο Το "Glass"

0

Η Universal κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Glass", το πολυαναμενόμενο φίλμ που θα λειτουργήσει σαν sequel τόσο του "Split" όσο και του "Unbreakable", των δυο φίλμ του M. Night Shyamalan. Το νέο trailer είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό καθώς φανερώνει πολλά στοιχεία γύρω απο την πλοκή, σε ένα φίλμ που φαντάζει σαν ενα σοβαρό & διαφορετικό comic φίλμ, όπου οι υπερφυσικές δυνάμεις αντιμετωπίζονται σαν ψυχολογικές διαταραχές και όχι σαν χάρισμα.

"Απο το Unbreakable, επιστρέφει ο Bruce Willis στο ρόλο του David Dunn, όπως και ο Samuel L. Jackson στο ρόλο του Elijah Price, γνωστού και ως Mr. Glass. Απο το Split επιστρέφει ο James McAvoy, στο ρόλο του Kevin Wendell Crumb και τις πολλαπλές προσωπικότητες που κατοικούν μέσα του, ενώ η Anya Taylor-Joy επιστρέφει στο ρόλο της Casey Cooke, της μοναδικής φυλακισμένης που κατάφερε να επιβιώσει απο την αναμέτρηση με το Κτήνος (The Beast).

Το φίλμ εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του Split και βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει το Κτήνος (The Beast) σε μια σειρά κλιμακούμενων αναμετρήσεων, ενώ η σκιώδης παρουσία του Price αναδύεται σαν o ιθύνων νους, που διατηρεί πολύ σημαντικά μυστικά και για τους δυο άνδρες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Bruce Willis ("Die Hard"), Samuel L. Jackson ("Pulp Fiction"), James McAvoy ("X-Men: First Class"), Anya Taylor-Joy ("The Witch"), Sarah Paulson ("American Horror Story"), Spencer Treat Clark, Luke Kirby, Charlayne Woodard.

Νέο Trailer Απο Το "Glass"

Με πολύ αξιόλογους πρωταγωνιστές και μια ιστορία που ξαναφέρνει στο προσκήνιο το υποτιμημένο "Unbreakable", το "Glass" αναμένεται σαν μια πολύ διαφορετική ταινία σούπερ-ηρώων, με σκοτεινή ατμόσφαιρα και ελπίζουμε με περισσότερη ουσία.

Το "Glass" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.