Νέο Trailer Από Το "Ghostbusters Afterlife"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Ghostbusters Afterlife", το νέο φιλμ του franchise που αποτελεί θεματικά την συνέχεια της ταινίας "Ghostbusters II" του 1989 και εξελίσσεται 30 χρόνια μετά, αγνοώντας εντελώς το πανάκριβο φιλμ του 2016, που όλοι θέλουν να ξεχάσουν. Το νέο trailer φανερώνει μια ιστορία που θυμίζει κάτι από "Stranger Things", σε ένα φιλμ που φαντάζει σαν μια παιδική έκδοση της original ιστορίας, κάτι που σίγουρα δεν θα ικανοποιήσει τους hardcore θαυμαστές των δυο πρώτων κλασικών ταινιών.

"Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Όταν μια μοναχική μητέρα και τα δυο παιδιά της φτάνουν σε μια μικρή πόλη, αρχίζουν να ανακαλύπτουν την σύνδεση τους με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την μυστική κληρονομιά που άφησε ο παππούς τους."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο του νέου φιλμ βρίσκεται ο Jason Reitman ("Juno", "Up in the Air", "Thank You for Smoking"), ο γιός του Ivan Reitman, του σκηνοθέτη των δυο πρώτων επιτυχημένων ταινιών του franchise.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Paul Rudd ("Ant-Man"), Carrie Coon ("The Leftovers") και τα πιτσιρίκια Finn Wolfhard ("Stranger Things") και Mckenna Grace και σε μικρότερους ρόλους τα μέλη των δυο πρώτων ταινιών Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Ernie Hudson και Annie Potts.

Το "Ghostbusters Afterlife" που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πριν από δυο χρόνια, τελικά θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 11 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Ghostbusters Afterlife"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.