Νέο Trailer Απο Το "Ghost Of Peter Sellers"

0

Η Ten Ninety One κυκλοφόρησε ένα trailer απο το "Ghost Of Peter Sellers", το ντοκιμαντέρ του Peter Medak που καταγράφει τα καταστροφικά γεγονότα και το έντονο παρασκήνιο πίσω από τα γυρίσματα του φιλμ "Ghost In The Noonday Sun", που σκηνοθέτησε ο ίδιος το 1973, με πρωταγωνιστή τον Peter Sellers.

"Η original ταινία 'Ghost' γυρίστηκε στη Μεσόγειο και σε αληθινά πλοία, κάτι που κανείς δεν είχε τολμήσει μέχρι τότε. Ακόμη και πριν την έναρξη των γυρισμάτων, ο Έλληνας Καπετάνιος που έπρεπε να φέρει το πειρατικό πλοίο στο εντυπωσιακό λιμάνι του 7ου αιώνα της Κερύνειας, ήταν τόσο μεθυσμένος που έριξε το πλοίο πάνω στην αποβάθρα. Τα προβλήματα της παραγωγής αυξήθηκαν όταν ο Peter Sellers έχασε την εμπιστοσύνη του στο φιλμ και απέλυσε τους παραγωγούς και μετά τον διευθυντή φωτογραφίας.

Νέο Trailer Απο Το "Ghost Of Peter Sellers"

Δομημένο γύρω από τον σκηνοθέτη του original φίλμ Peter Medak και το ταξίδι του πίσω στο νησί 42 χρόνια αργότερα, το 'The Ghost of Peter Sellers' είναι το χρονικό των γεγονότων, υποστηριζόμενο από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με τα εναπομείναντα μέλη του cast, της παραγωγής, ντόπιους Κύπριους και άλλους από τον κόσμο του κινηματογράφου. Από το Λος Άντζελες στην Νέα Υόρκη, από το Λονδίνο στη Κύπρο, ο Peter συλλαμβάνει ξανά το πως ήταν το να δουλεύεις με τους ταλαντούχους Sellers και Milligan, ενώ την ίδια ώρα προσπαθήσει να εξηγήσει το πως μια τόσο έξυπνη και αστεία ιδέα εξελίχθηκε τόσο άσχημα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Medak ("Romeo Is Bleeding"), ενώ εμφανίζονται οι Peter Sellers, Spike Milligan, Robert Wagner, Peter Boyle, Anthony Franciosa, Clive Revill, Murray Melvin.

Το "Ghost Of Peter Sellers" θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 23 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Ghost Of Peter Sellers"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.