Νέο Trailer Απο Το "Game Over, Man!"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Game Over, Man!", το νέο φίλμ της υπηρεσίας streaming, που χαρακτηρίζεται σαν κωμωδία-δράσης.

"Τρείς φίλοι θα πρέπει να έρθουν στα ίσια τους και εξελιχθούν σε ήρωες, όταν ο χώρος εργασίας τους - ένα ξενοδοχείο στο Los Angeles - καταλαμβάνεται απο οπλοφόρους που ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται υπο ομηρία."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kyle Newacheck ("Workaholics"), το σενάριο υπογράφει ο Anders Holm ("Workaholics"), ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Scott Rudin, Seth Rogen και Evan Goldberg.

Πρωταγωνιστούν οι Adam Devine, Anders Holm, Blake Anderson, Lochlyn Munro, Sugar Lyn Beard, Neal McDonough, Aya Cash, Cloris Leachman, Adam Devine, Chloe Bridges, Anders Holm, Blake Anderson, Jere Burns.

Αν και τα τελευταία χρόνια το Netflix διαπρέπει στις original τηλεοπτικές σειρές, ακόμη δεν τα έχει καταφέρει το ίδιο καλά και στις ταινίες, καθώς οι περισσότερες απο αυτές δεν διαθέτουν αξιόλογα σενάρια. Κάτι που δυστυχώς φαίνεται να ισχύει και για την περίπτωση του "Game Over, Man!".

Η κωμική ταινία θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 23 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.