Νέο Trailer Απο Το "Future World"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Future World", την μεταποκαλυπτική περιπέτεια των James Franco & Bruce Thierry Cheung. Το νέο trailer φανερώνει μια φθηνή απομίμηση του "Mad Max", με αστείες ερμηνείες και ερασιτεχνικό στήσιμο, που κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει απευθείας στα ράφια των videoclubs.

"Μέσα σε μια όαση της ερήμου, μια βασίλισσα (Lucy Liu) αργοπεθαίνει την ώρα που ο γιός της Prince (Jeffrey Wahlberg), ταξιδεύει διασχίζοντας άγονες εκτάσεις για να βρεί έναν σχεδόν μυθικό φάρμακο που μπορεί να σώσει την ζωή της.
Εχοντας αποφύγει τους βίαιους μοτοσυκλετιστές του Warlord (James Franco), ο Prince συναντά την Ash (Suki Waterhouse), την σύντροφο-ρομπότ και εκτελέστρια του Warlord, η οποία αναζητά την δική της ψυχή. Καθώς ο Prince συλλαμβάνεται απο την Druglord (Milla Jovovich), οι δυνάμεις του Warlord του επανέρχονται δυναμικότερα και ο Prince αγωνίζεται για να σώσει τα απομεινάρια της ανθρωπότητας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Franco ("The Disaster Artist") και ο Bruce Thierry Cheung, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jeremy Cheung και Jay Davis.

Πρωταγωνιστούν οι James Franco, Suki Waterhouse, Milla Jovovich, Cliff "Method Man" Smith, Jeffrey Wahlberg, Lucy Liu, Margarita Levieva.

Αν και πλέον έχουμε συνηθίσει τις "τρέλες" του James Franco, το νέο του φίλμ φαντάζει χειρότερο και απο b-movie, ένα γεγονός που αδικεί τόσο τον ίδιο, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του cast.

Το "Future World" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.