Νέο Trailer Απο Το "Freaks"

0

Η Well Go USA Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Freaks", το ανεξάρτητο, sci-fi θρίλερ των Zach Lipovsky και Adam B. Stein. Το νέο trailer φανερώνει ένα θρίλερ μυστηρίου-τρόμου, που παρά το χαμηλό budget φαίνεται να διαθέτει κάποιο ενδιαφέρον.

"Σε αυτό το ευρηματικό και γεμάτο ένταση θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ένας διαταραγμένος πατέρας (Emile Hirsch) κλειδώνει την 7χρονη κόρη του (Lexy Kolker) σε ένα σπίτι, προειδοποιώντας την για τους μεγλάους κινδύνους που ελλοχεύουν έξω. Ομως, ο Mr. Snowcone (Bruce Dern) πείθει το κορίτσι να δραπετεύσει και να τον ακολουθήσει σε μια εκστρατεία για την οικογένεια, την ελευθερία και την εκδίκηση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Zach Lipovsky και Adam B. Stein, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Emile Hirsch, Bruce Dern, Lexy Kolker, Amanda Crew, Grace Park, Kwesi Ameyaw, Matty Finochio, Michelle Harrison, Aleks Paunovic.

Το "Freaks" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Freaks"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.