Νέο Trailer Απο Το "Ford v. Ferrari"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Ford v. Ferrari", το βιογραφικό δράμα του James Mangold, που εστιάζει στην διαμάχη ανάμεσα στην Ford και την Ferrari, για την κυριαρχία στους αγώνες του Le Mans το 1966. Το νέο trailer φανερώνει ενα φίλμ με αριστοτεχνική κινηματογράφηση και εντυπωσιακές σκηνές δράσης απο τους αγώνες, σε μια ταινία που αναμένεται πολύ διασκεδαστική.

"Το 1966, ο μηχανικός Carroll Shelby και ο οδηγός Ken Miles αναλαμβάνουν με την υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford, την δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα μπορέσει επιτέλους να κερδίσει την Ferrari στον αγώνα του Le Mans το 1966."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Mangold, ("Walk the Line", "Logan"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jez Butterworth ("Spectre"), John-Henry Butterworth ("Edge of Tomorrow") και Jason Keller ("Mirror Mirror"), βασισμένοι στο βιβλίο του A.J. Baime. Στην κινηματογράφηση, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις σκηνές των αγώνων, βρίσκεται ο Ελληνας Phedon Papamichael ("Walk the Line"), ενώ την μουσική υπογράφει ο Marco Beltrami ("Blade II", "The Hurt Locker").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Ken Miles βρίσκεται ο Christian Bale ("The Dark Knight"), o Matt Damon ("The Martian") υποδύεται τον Carroll Shelby, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jon Bernthal ("The Punisher"), Caitriona Balfe ("Outlander"), Noah Jupe, Josh Lucas ("Hulk"), JJ Feild ("TURN: Washington's Spies"), Tracy Letts ("Homeland"), Ray McKinnon ("Sons of Anarchy"), Adam Mayfield, Marisa Petroro.

Με τον πολύ φορμαρισμένο Christian Bale στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια πολύ ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία, το φίλμ του James Mangold μπορεί να εξελιχθεί σε ενα πολύ αξιόλογο δράμα, με εντυπωσιακές racing σκηνές.

Το "Ford v. Ferrari" που απέσπασε πολύ καλές κριτικές στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου, απο την 20th Century Fox.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Ford v. Ferrari"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.