Νέο Trailer Απο Το "First Man"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "First Man", το βιογραφικό δράμα του Damien Chazelle, που εστιάζει στην ζωή του Αμερικανού αστροναύτη Neil Armstrong, ένα φίλμ που βασισμένο στο βιβλίο "First Man: The Life Of Neil A. Armstrong", που εγράψε ο James R. Hansen. Όπως και το πρώτο, έτσι και το νέο trailer εστιάζει περισσότερο στον κίνδυνο και τον τρόμο γύρω απο την προσπάθεια της πρώτης προσελήνωσης του ανθρώπου, που εκείνη την εποχή αποτελούσε το πιο επικίνδυνο εγχείρημα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

"Η συναρπαστική ιστορία της αποστολής της NASA στη σελήνη, εστιάζει στον Neil Armstrong και το χροινικό διάστημα ανάμεσα στο 1961 και το 1969. Βασισμένη στο βιβλίο του James R. Hansen. η ταινία θα εξερευνήσει τις θυσίες και το κόστος, πάνω στον Armstrong και το έθνος, μιας απο τις επικίνδυνες αποστολές της ιστορίας."

Το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς έχει γράψει ο Josh Singer ("Spotlight"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Damien Chazelle ("Whiplash", "La La Land").

Στον ρόλο του Neil Armstrong, βρίσκεται ο Ryan Gosling ("Drive", "La La Land"), ενώ στο ρόλο της συζύγου του Janet, βρίσκεται η Claire Foy ("The Crown"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Pablo Schreiber ("American Gods"), Jon Bernthal ("The Punisher"), Kyle Chandler ("Bloodline"), Corey Stoll ("The Strain"), Ethan Embry ("Once Upon a Time") και Jason Clarke ("Everest").

Με δυο trailers που έχουν φανερώσει σχεδόν τα πάντα γύρω απο το φίλμ και με δεδομένο το ότι η ιστορία και η κατάληξη της αποστολής είναι γνωστή σε όλους, το νέο φίλμ του Damien Chazelle πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Το "First Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου...

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "First Man"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.