Νέο Trailer Απο Το "Fantasy Island"

0

Η Blumhouse κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Fantasy Island", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 80' με τον Ricardo Montalban. Το νέο trailer φανερώνει ενα φίλμ που θυμίζει ελάχιστα την τηλεοπτική σειρά του 80', καθώς διαθέτει ατμόσφαιρα φθηνής ταινίας τρόμου.

"Ο αινιγματικός Mr. Roarke (Michael Peña), πραγματοποιεί τα κρυφά όνειρα των τυχερών καλεσμένων του, σε ενα πολυτελές πλήν απομακρυσμένο εξωτικό θέρετρο. Όταν όμως οι φαντασιώσεις μετατρέπονται σε εφιάλτες, οι καλεσμένοι θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο του νησιού, αν θέλουν να αποδράσουν ζωντανοί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jeff Wadlow ("Kick-Ass 2", "Truth or Dare"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jillian Jacobs ("Truth or Dare") και Christopher Roach ("Non-Stop").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Mr. Roarke βρίσκεται ο Michael Peña ("Ant-Man", "Narcos: Mexico"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Maggie Q, Kim Coates, Lucy Hale, Michael Rooker, Charlotte McKinney, Portia Doubleday, Ryan Hansen, Jimmy O. Yang.

Το κινηματογραφικό "Fantasy Island" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.