Νέο Trailer Απο Το "Fantastic Four"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Fantastic Four", την πρώτη ταινία απο το reboot του comic της Marvel, που δημιούργησαν οι Stan Lee και Jack Kirby. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε με προορισμό τις ασιατικές αγορές, περιέχει νέα πλάνα και φανερώνει μια πολύ πιο σοβαρή και σκοτεινή προσέγγιση που δεν φαίνεται να έχει καμιά σχέση με τις δυο light ταινίες που σκηνοθέτησε ο Tim Story το 2005 και 2007 αντίστοιχα.

"Μια σύγχρονη ματιά στην μακριοβιότερη ομάδα υπερηρώων της Marvel. Η ιστορία εστιάζει σε τέσσερις νέους που τηλεμεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν που θα αλλάξει την φυσική τους μορφή με συγκλονιστικούς τρόπους. Οι ζωές τους ανατρέπονται με μη αναστρέψιμο τρόπο και πλέον τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να μάθουν να χειρίζονται τις απίστευτες νέες ικανότητες τους και να συνεργαστούν για σώσουν τη Γή απο ένα έναν πρώην φίλο που εξελίχθηκε σε εχθρό."

Την σκηνοθεσία του reboot έχει αναλάβει ο ανερχόμενος Josh Trank ("Chronicle"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Simon Kinberg ("X-Men: Days of Future Past"), T.S. Nowlin και Jeremy Slater, βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby & Stan Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Miles Teller ("Whiplash"), Michael B. Jordan ("Fruitvale Station"), Kate Mara ("127 Hours"), Jamie Bell ("Snowpiercer"), Toby Kebbell, Jodi Lyn Brockton, Reg E. Cathey, Tim Blake Nelson, Chet Hanks, Shauna Rappold, Christopher Heskey, Jerrad Vunovich.

Το νέο "Fantastic Four" θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου του 2015, ενώ η 20th Century Fox έχει ήδη προγραμματίσει και την δεύτερη ταινία, που θα κυκλοφορήσει το 2017.

Δείτε το trailer:

 

fantastic-four-poster-2015

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.