Νέο Trailer Απο Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", το δεύτερο φίλμ απο το νέο franchise της J.K. Rowling. Το νέο trailer φανερώνει ένα δεύτερο φίλμ με μεγαλύτερη κλίμακα απο το πρώτο και αρκετές εντυπωσιακές σκηνές.

"Στο τέλος του πρώτου φίλμ, ο πανίσχυρος μάγος Gellert Grindelwald (Depp), έπεσε στα χέρια του MACUSA (του Μαγικού Κονγκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών), με την βοήθεια του Newt Scamander (Redmayne). Όμως, ο Grindelwald απέδρασε και ξεκίνησε την συγκέντρωση ακόλουθων, με τους περισσότερους να μην γνωρίζουν τα πραγματικά του σχέδια: την ανατροφή καθαρόαιμων μάγων που θα κυβερνήσουν όλα τα μη μαγικά όντα.

Στην προσπάθεια του να αποτρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Law) στρατολογεί την πρώην μαθητή του Newt Scamander, ο οποίος συμφωνεί να συμετάσχει χωρίς να γνωρίζει τους κινδύνους. Οι γραμμές καθορίζονται καθώς η αγάπη και η πίστη δοκιμάζονται, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους και οικογένεια, σε έναν μαγικό κόσμο που συνεχώς διευρύνεται το χάσμα."

Το σενάριο έχει γράψει η συγγραφέας των βιβλίων J.K. Rowling, ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο David Yates, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τις τέσσερις τελευταίες ταινίες του "Harry Poter".

Πρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, Zoe Kravitz, Ezra Miller, και Callum Turner.

Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.