Νέο Trailer Απο Το "Equals"

0

Η A24 Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Equals", τo sci-fi δράμα του Drake Doremus.

"Ο Silas (Hoult) ζεί σε μια φουτουριστική κοινωνία με το όνομα The Collective. Οι κάτοικοι αυτού του μοντέρνου κόσμου, είναι μια γενιά ανθρώπων που αποκαλούνται Equals. Οι Equals είναι φιλήσυχοι, ήρεμοι, δίκαιοι και ευγενικοί. Η ζωή μέσα στην The Collective είναι τέλεια: δεν υπάρχει απληστία, φτώχια, βία και κανένα συναίσθημα. Οι Equals περνούν την ζωή τους γαλήνιοι και χωρίς καμία ενόχληση. Ομως μια νέα ασθένεια απειελεί τους πάντες: το SOS ή Switched-On-Syndrome ενεργοποιεί μέσα στα θύματα του όλα αυτά που νόμιζαν ότι θα απέφευγαν: την κατάθλιψη, την ευαισθησία, το φόβο και την αγάπη.

Μόλις ένα άτομο καταληφθεί απο το SOS, τον στέλνουν στο Den και μετά δεν τον ξαναβλέπει κανείς. Κανείς δεν το λέει, αλλά όλοι γνωρίζουν: το Den είναι το μέρος όπου πάνε οι άνθρωποι για να πεθάνουν. Οταν ο Silas αρρωσταίνει, μετατρέπεται σε περιθωριακό, όμως παρατηρεί ένα πρόσωπο που φαίνεται να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Η NIA (Stewart) έχει αισθήματα, όμως φαίνεται πως μπορεί να τα κρύβει. Μόνο ο Silas έχει καταλάβει ότι είναι διαφορετική. Οταν την συναντά, οι δυο ανακαλύπτουν μια σύνδεση που πολύ γρήγορα τους παρασύρει. Νιώθουν την αγάπη και την οικειότητα για πρώτη φορά στη ζωή τους. Προσπαθούν να μείνουν μακριά ο ένας απο τον άλλο, γιατί ο κίνδυνος να τους ανακαλύψουν είναι πολύ μεγάλος, όμως ο πόνος του να είναι χωριστά είναι πολύ χειρότερος απο τον πόνο που προκαλεί η μυστική τους ζωή.

Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους είναι να δραπετεύσουν. Ομως ποιός θα τους βοηθήσει? Που θα πάνε? Με τα συναισθήματα να τους συνεπαίρνουν και την αγάπη τους ορατή σε όποιον συναντούν, πως θα καταφέρουν να αποδράσουν απαρατήρητοι?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Drake Doremus ("Breathe In", "Like Crazy"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Nathan Parker ("Moon"). Πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult, Kristen Stewart, Guy Pearce, Toby Huss, Jacki Weaver, Bel Powley, Claudia Kim, Kate Lyn Sheil, David Selby, Scott Lawrence.

Η ταινία που προβλήθηκε με μέτριες κριτικές στο Φεστιβάλ της Βενετίας, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.