Νέο Trailer Από Το Δράμα Φαντασίας "The Wanting Mare"

0

Η Anmaere Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Wanting Mare", το φιλμ φαντασίας του Nicholas Ashe Bateman που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το νέο trailer φανερώνει ένα ανεξάρτητο φιλμ φαντασίας, με ονειρική και απόκοσμη ατμόσφαιρα, αλλά και πολύ μικρό budget.

"Στον κόσμο του Anmaere, βόρεια της πόλης Whithren, άγρια άλογα τρέχουν στα βοσκοτόπια, μέχρι και την ακτή. Αυτά τα άλογα αποτελούν το πιο πολύτιμο εξαγώγιμο προϊόν της πόλης και για αυτό κυνηγιούνται, παγιδεύονται, πωλούνται και αποστέλλονται μέσα από την θάλασσα κάθε χρόνο. Για τους ανθρώπους του Whithren, αυτό το εμπόριο δημιουργεί επικερδείς και συναρπαστικές ευκαιρίες: την ευκαιρία να αποδράσουν από την μονίμως αποπνικτική πόλη και να ταξιδέψουν στην Δυτική ήπειρο του Levithen ή απλά να ξεκινήσουν από την αρχή. Την ίδια ώρα, σε ένα μικρό σπίτι βόρεια της πόλης, μια νεαρή γυναίκα πεθαίνει κατά την διάρκεια του τοκετού. Τα τελευταία λόγια της, είναι μια προσπάθεια να πει στην κόρη της για την ζωή που θα έχει και την κληρονομιά ενός επαναλαμβανόμενου ονείρου που πρέπει να παραμείνει μυστικό, καθώς περιέχει αναμνήσεις απο μια άλλη εποχή, πολύ πριν από εμάς, μια εποχή όπου η μαγεία και ο μύθος ζούσαν ακόμη στον κόσμο."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Nicholas Ashe Bateman, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο σκηνοθέτης Shane Carruth ("Upstream Color").

Πρωταγωνιστούν οι Jordan Monaghan, Yasamin Keshtkar, Edmond Cofie, Nicholas Ashe Bateman, Josh Clark και Christine Kellogg-Darrin.

Το "The Wanting Mare" θα κυκλοφορήσει μέσα από τις πλατφόρμες video on demand στις 5 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το Δράμα Φαντασίας "The Wanting Mare"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.