Η Paramount κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το “Dora and the Lost City of Gold”, την live-action κινηματογραφική μεταφορά της animated σειράς “Dora the Explorer”, του δικτύου Nickelodeon. Το νέο trailer φανερώνει μια οικογενειακή περιπέτεια με λατίνους πρωταγωνιστές, κάτι που ερμηνεύεται σαν ενα άνοιγμα του Hollywood προς την αγορά της Λατινικής Αμερικής.
“Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της εξερευνώντας την ζούγκλα με τους γονείς της, τίποτε δεν θα μπορούσε να προετεοιμάσει την Dora (Isabela Moner) για την μεγαλύτερη περιπέτεια απ΄΄ολες, το Λύκειο.
Πάντα εξερευνήτρια, η Dora θα βρεθεί επικεφαλής μιας ομάδας ατίθασων εφήβων, του Boots (μια μαϊμού που είναι ο καλύτερος φίλος της), του Diego και ενός μυστηριώδη κατοίκου της ζούγκλας (Eugenio Derbez), σε μια περιπέτεια με σκοπό να διασώσει τους γονείς της (Eva Longoria, Michael Peña) και να λύσει το απίστευτο μυστήριο πίσω απο μια χαμένη πόλη χρυσού.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Bobin (“The Muppets”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Matthew Robinson (“Monster Trucks”) και Nicholas Stoller (“Sex Tape”), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Valerie Walsh και Eric Weiner.
Πρωταγωνιστούν οι Isabela Moner, Michael Peña, Eva Longoria, Eugenio Derbez, Temuera Morrison, Benicio Del Toro (φωνή), Danny Trejo (φωνή), Q’orianka Kilcher.
Το “Dora and the Lost City of Gold” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.
Δείτε το trailer: