Νέο Trailer Απο Το "Deerskin"

0

Η Greenwich Entertainment κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Deerskin", την κωμωδία του Quentin Dupieux. Το νέο trailer φανερώνει ενα τρελό κωμικό φίλμ, με παρανοϊκή πλοκή, που παραδόξως φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά.

"Ο Georges είναι ενας πρόσφατα χωρισμένος μεσήλικας, που αποκτά εμμονή με ενα vintage jacket απο δέρμα ελαφιού, το οποίο αρχίζει να του ασκεί μια αφύσικη επιρροή. Η ιστορία εξελίσσεται σε ενα ληθαργικό χωριό των Άλπεων, εκεί όπου ο Georges θα υιοθετήσει το προφίλ του ανεξάρτητου δημιουργού ταινιών και θα γνωρίσει την Denise, μια barwoman και ανερχόμενη μοντέρ, που θα εξελιχθεί σε συνεργάτης του, σε μια ταινία που θα καταγράψει εναν νέο απροσδόκητο στόχο που έχει θέσει ο ίδιος για τον εαυτό του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Quentin Dupieux ("Rubber", "Reality"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Jean Dujardin, Adèle Haenel, Albert Delpy, Pierre Gommé, Laurent Nicolas, Coralie Russier, Stéphane Jobert, Franck Lebreton, Marie Bunel, Panayotis Pascot, Youssef Hajdi.

Το "Deerskin" ["Le daim"], που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην άνοιξη.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Deerskin"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.