Νέο Trailer Από Το "Dead Pigs"

0

Το Mubi, η νέα υπηρεσία streaming που απευθύνεται σε σινεφίλ συνδρομητές, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Dead Pigs", την σατιρική κωμωδία της Cathy Yan. Το trailer φανερώνει μια τολμηρή σάτιρα που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που έλαβαν χώρα το 2013 στη Κίνα.

"Μια κωμική κοινωνική σάτιρα, γύρω από τις δυσκολίες και δοκιμασίες που ενώνουν μια ανομοιογενή ομάδα χαρακτήρων, την ώρα που χιλιάδες νεκρά γουρούνια ξεβράζονται μυστηριωδώς στο ποτάμι με κατεύθυνση την εκμοντερνισμένη Shanghai της Κίνας.
Μια παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία, με υπόβαθρο την παγκοσμιοποίηση, την δραστική κοινωνική αλλαγή και την αυξανόμενη ανισότητα του πλούτου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Cathy Yan ("Birds of Prey"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Vivian Wu, Mason Lee, Zazie Beetz, Meng Li, Archibald C. McColl IV, David Rysdahl, Haoyu Yang.

Το "Dead Pigs" που απέσπασε το Βραβείο World Cinema Dramatic Special Jury στο Sundace Festival του 2018, θα διατεθεί μέσα από το Mubi, στις 12 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Dead Pigs"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.