Νέο Trailer Απο Το "Dark Phoenix"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Dark Phoenix", το τελευταίο φίλμ απο το κινηματογραφικό franchise του "X-Men" που θα κυκλοφορήσει το ιστορικό στούντιο, πρίν γίνει κομμάτι της Disney. Το νέο trailer παρουσιάζει την ομάδα των σούπερ ήρωων να βρίσκονται αντιμέτωποι με ενα δικό τους μέλος, σε ενα σύμπαν που η αλήθεια είναι πως έχει κουράσει με τις χρονικές ανακολουθίες της ιστορίας.

"Η Jean Grey αρχίζει να αναπτύσσει απίστευτες δυνάμεις, που την διαφθείρουν και την ματατρέπουν στην Dark Phoenix. Τώρα, οι X-Men θα πρέπει να αποφασίσουν για το αν η ζωή ενός μέλους της ομάδας αξίζει περισσότερο απο τις ζωές όλων των ανθρώπων της Γής."

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο Simon Kinberg, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο ύστερα απο μια πλούσια καριέρα σαν σεναριογράφος ("X-Men: The Final Stand", "X-Men: Days of Future Past", "X-Men: Apocalypse", "Jumper"). Ως συνήθως ο Kinberg υπογράφει και το σενάριο, ενώ στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Ιταλός Mauro Fiore ("Avatar", "Training Day").

Πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), Sophie Turner (Jean Grey) και η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty").

Εχοντας υπάρξει παραγωγός σε όλες τις ταινίες του X-Men, αλλά και σε άλλες επιτυχημένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές όπως το "Deadpool", το "Logan" και το "Legion", o Kinberg γνωρίζει πολύ καλά το είδος των comic ταινιών, ένα γεγονός που ελπίζουμε πως θα τον βοηθήσει να προσφέρει κάτι καινούργιο στο franchise που φαίνεται να έχει κουραστεί.

Το "Dark Phoenix" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου...

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Dark Phoenix"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.