Νέο Trailer Απο Το "Creed 2"

0

Η MGM κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Creed 2", την συνέχεια της ομώνυμης ταινίας που σκηνοθέτησε ο Ryan Coogler το 2015. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα φίλμ που μοιάζει σαν μια νέα εκδοχή της τέταρτης ταινίας του "Rocky" (1985), καθώς και πάλι το αντίπαλο δέος είναι το επίθετο Drago.

"Η ζωή έχει εξελιχθεί σε μια πράξη ισορροπίας για τον Adonis Creed. Ανάμεσα σε προσωπικές υποχρεώσεις και προπόνηση για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, ο Adonis βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Ενας πολύ σημαντικός αγώνας και ένας αντίπαλος που σχετίζεται με το παρελθόν της οικογένειας του. Ο Rocky Balboa βρίσκεται εκεί, στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν την κοινή τους κληρονομιά και θα αναρωτηθούν γι αυτά που αξίζει να παλέψεις και θα ανακαλύψουν ότι τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό απο την οικογένεια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steven Caple Jr. ("The Land"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Sylvester Stallone και Cheo Hodari Coker ("Luke Cage").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Michael B. Jordan, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren, Wood Harris, Florian Munteanu, Phylicia Rashad, Russell Hornsby, Andre Ward, Ivo Nandi, Kristoffe Brodeur.

Χωρίς τον Ryan Coogler στη σκηνοθεσία και με μια πλοκή που ανακυκλώνει το παρελθόν, το "Creed 2" πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κινηθεί στο επίπεδο της πρώτης ταινίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Creed 2"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.