Νέο Trailer Από Το "Compartment No. 6"

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Compartment No. 6", το ρομαντικό δράμα του Juho Kuosmanen, που αποτελεί την επίσημη επιλογή της Φινλανδίας για τα βραβεία Oscar. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα, με ενδιαφέρουσα ιστορία και όμορφη ατμόσφαιρα.

"Το φιλμ αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας από την Φινλανδία, που αποδρά από μια αινιγματική ερωτική σχέση στη Μοσχα και επιβαβάζεται σε ένα τρένο στο αρκτικό λιμάνι του Murmansk. Αναγκασμένη να μοιραστεί την μικροσκοπική καμπίνα με έναν Ρώσο ανθρακωρύχο, αυτή η απροσδόκητη συνάντηση θα οδηγήσει και τους δυο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια γύρω από την επιθυμία τους για ανθρώπινη επαφή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Juho Kuosmanen ("The Painting Sellers", "The Happiest Day in the Life of Olli Maki"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Andris Feldmanis, Juho Kuosmanen και Livia Ulman, βασισμένοι στη νουβέλα της Rosa Liksom.

Πρωταγωνιστούν οι Seidi Haarla, Yuriy Borisov, Yuliya Aug, Dinara Drukarova, Polina Aug, Tomi Alatalo, Galina Petrova, Konstantin Murzenko, Natalya Drozd, Lev Ezhov.

Το "Compartment No. 6" ("Hytti nro 6") κυκλοφορεί ήδη στα σινεμά της Ευρώπης.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Compartment No. 6"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.