Νέο Trailer Απο Το "Chappie"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Chappie", την νέα sci-fi ταινία του Νοτιοαφρικανού σκηνοθέτη Neill Blomkamp.

"Ολα τα παιδιά έρχονται στο κόσμο γεμάτα υποσχέσεις και κανένα δεν διαθέτει περισσότερες απο τον Chappie: είναι χαρισματικός, special, πρωτοπόρος. Οπως κάθε παιδί, ο Chappie θα δεχθεί τις επιρροές του περιβάλλοντος του - κάποιες καλές, κάποιες κακές και θα στηριχθεί στην καρδιά και την ψυχή του για να βρεί τον δρόμο του και να εξαλιχθεί σε κύριο του εαυτού του. Ομως υπάρχει κάτι που κάνει τον Chappie τελείως διαφορετικό απ'όλους τους άλλους: o Chappie είναι ρομπότ."

Sci-fi κωμωδία σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp (“District 9”, “Elysium”), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Terri Tatchell (“District 9”).

Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Dev Patel, Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Jose Pablo Cantillo, Miranda Frigon, Sean O. Roberts, Yo-Landi Visser, Robert Hobbs, Brandon Auret.

Αν και φανατικοί θαυμαστές του sci-fi, ποτέ δεν καταφέραμε να ενθουσιαστούμε με κάποια ταινία του Neill Blomkamp, και κάτι μας λέει ότι ούτε η νέα του ταινία θα αλλάξει τα δεδομένα, καθώς διαθέτει την ίδια παρακμιακή και μουντή αισθητική των προηγούμενων φίλμ του.

Το "Chappie" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 6 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.