Νέο Trailer Απο Το "Bohemian Rhapsody"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Bohemian Rhapsody", το βιογραφικό δράμα που εστιάζει στην ζωή του Freddie Mercury, του θρυλικού frontman των Queen. Το δεύτερο trailer συντηρεί τις θετικές εντυπώσεις που άφησε το πρώτο, καθώς φανερώνει μια πλούσια παραγωγή που φαίνεται να έχει συλλάβει το μεγαλείο, τόσο του Mercury, όσο και των Queen γενικότερα.

"Το Bohemian Rhapsody αποτελεί έναν εντυπωσιακό εορτασμό των Queen, της μουσικής τους και του εξωπραγματικού frontman Freddie Mercury, που αψήφησε τα στερεότυπα και τους κανόνες και που εξελίχθηκε σε έναν απο τους πιο αγαπητούς διασκεδαστές του πλανήτη. Το φίλμ καταγράφει την μετεωρική άνοδο του συγκροτήματος, μέσα απο τα εμβληματικά τους τραγούδια και τον επαναστατικό ήχο τους, την παρολίγο διάλυση τους όταν ο Mercury ξέφυγε πέρα απο κάθε έλεγχο και την θριαμβευτική τους επανένωση την παραμονή του Live Aid, εκεί όπου ο Mercury, αντιμετωπίζοντας μια πολύ σοβαρή ασθένεια, οδηγεί το συγκρότημα σε μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της ρόκ."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Dexter Fletcher ("Eddie the Eagle") ο οποίος αντικατέστησε τον Bryan Singer ("X-Men") που απολύθηκε, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Justin Haythe ("The Lone Ranger", "A Cure for Wellness") και Anthony McCarten ("The Theory of Everything", "Darkest Hour").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Freddie Mercury βρίσκεται ο Rami Malek ("Mr. Robot") που αντικατέστησε τον Sacha Baron Cohen, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Ben Hardy ("X-Men: Apocalypse"), Gwilym Lee ("Jamestown"), Joseph Mazzello ("Justified"), Lucy Boynton ("Murder on the Orient Express"), Tom Hollander ("The Night Manager").

Αν και η ιστορία των Queen είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς υπήρξαν ένα πολύ σημαντικό συγκρότημα, τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν στην παραγωγή και η αλλαγή σκηνοθέτη λίγο πρίν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για το τελικό αποτέλεσμα.

Το "Bohemian Rhapsody" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.