Νέο Trailer Απο Το "Black Widow"

0

Η Marvel/Disney κυκλοφόρησαν ενα νέο trailer απο το "Black Widow", την πρώτη αυτόνομη ταινία της ηρωίδας απο το σύμπαν της Marvel. Ύστερα απο το πρώτο trailer που δεν ενθουσίασε, έτσι και το δεύτερο trailer φανερώνει ενα εταιροχρονισμένο φίλμ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη του.

"Η Natasha Romanoff/Black Widow βρίσκεται αντιμέτωπη με τα πιο σκοτεινά κομμάτια του παρελθόντος της, όταν μια επικίνδυνη συνομωσία απο το παρελθόν αναδύεται. Καταδιωκόμενη απο μια δύναμη που δεν θα σταματήσει πουθενά, η Natasha θα πρέπει να αντιμετώπισει το παρελθόν της ως κατάσκοπος και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε πίσω της, πρίν γίνει μια απο τους Avengers."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Cate Shortland ("Berlin Syndrome"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ned Benson ("The Disappearance of Eleanor Rigby") και Jac Schaeffer ("The Hustle"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Black Widow/Natasha Romanoff βρίσκεται η Scarlett Johansson ("Lost In Translation", ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Florence Pugh ("Midsommar"), David Harbour ("Stranger Things"), Rachel Weisz ("The Favourite"), O-T Fagbenle ("The Handmaid’s Tale"), Michelle Lee.

Το "Black Widow" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.