Νέο Trailer Απο Το "Birds of Prey"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn", την spinoff ταινία απο το σύμπαν του Suicide Squad. Το νέο trailer φανερώνει ενα όμορφο (αισθητικά) φίλμ δράσης, αλλά και μια ιστορία που δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.

"Έχετε ακούσει ποτέ την ιστορία με τον μπάτσο, τον ψυχάκια και την πριγκίπισσα της μαφίας? Το 'Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn' αποτελεί μια διεστραμμένη ιστορία αφηγούμενη απο την ίδια την Harley, με τον τρόπο που μόνο η Harley μπορεί. Οταν ο Roman Sionis, o πιο διαβόητος, νάρκισσος κάκος της Gotham και το δεξί του χέρι ο Zsasz, στοχεύουν ενα νεαρό κορίτσι με το όνομα Cass, η πόλη γίνεται άνω κάτω, αναζητώντας την. Οι δρόμοι των Harley, Huntress, Black Canary και της Renee Montoya, διασταυρώνονται και η αταίριαστη τετράδα δεν έχει πλέον επιλογή απο την μάχη ενάντια στον Roman."

Στη σκηνοθεσία του φίλμ του φίλμ βρίσκεται η Cathy Yan ("Dead Pigs"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson ("Bumblebee") ("Shut In", "Unforgettable"), βασισμένη στους χαρακτήρες των comics Harley Quinn και κάποιους απο το "Birds of Prey".

Στο ρόλο της Harley Quinn βρίσκεται η Margot Robbie ("Suicide Squad"), ο Ewan McGregor ("Trainspotting") υποδύεται τον κακό της ιστορίας Black Mask, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane") στο ρόλο της Huntress, η Jurnee Smollett-Bell ("Underground") στο ρόλο της Black Canary και η Ella Jay Basco ("Veep") στο ρόλο της Cassandra Cain. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Rosie Perez ("Rise"), Chris Messina, Bojana Novakovic, Charlene Amoia, Ali Wong.

Το "Birds of Prey" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.