Νέο Trailer Απο Το "Batman V. Superman: Dawn Of Justice"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Batman V. Superman: Dawn Of Justice", την νέα ταινία απο το σύμπαν της DC Comics, που φέρνει για πρώτη φορά μαζί στην μεγάλη οθόνη, τους δυο πιο δημοφιλείς ήρωες της. Το νέο trailer παρουσιάζει για πρώτη φορά τον supervillain Doomsday, ενώ πρός το τέλος του δείχνει τους δυο σούπερ ήρωες συμφιλιωμένους και μαζί με την Wonder Woman να εργάζονται σαν ομάδα.

"Ανησυχώντας για τις πράξεις του ανεξέλεγκτου θεού-σούπερ ήρωα, ο επιβλητικός και ισχυρός εκδικητής της Gotham City, στρέφεται ενάντια στον σωτήρα της Metropolis, ενώ ο κόσμος βρίσκεται διχασμένος για το είδος ήρωα χρειάζεται. Και με τον Batman και τον Superman να πολεμούν μεταξύ τους, πολύ σύντομα μια νέα απειλή θα εμφανιστεί, μια απειλή που θέσει την ανθρωπότητα σε μεγάλο κίνδυνο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zack Snyder (300, Sucker Punch, Man of Steel), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy") και Chris Terrio ("Argo").

Πρωταγωνιστούν οι Henry Cavill, Ben Affleck, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Gal Gadot, Jason Momoa, Ray Fisher, Holly Hunter, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone, Patrick Leah, Tao Okamoto.

Υστερα απο την παρακολούθηση όλου του προωθητικού υλικού, η ταινία του Zack Snyder εξακολουθεί να μην πείθει για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης cgi μοιάζει περισσότερο σαν videogame, ενώ και οι ερμηνείες φαντάζουν ξύλινες.

Το "Batman V. Superman: Dawn Of Justice" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 24 Μαρτίου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.