Νέο Trailer Απο Το "Artemis Fowl"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Artemis Fowl", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης σειράς βιβλίων, που έγραψε ο Ιρλανδός συγγραφέας Eoin Colfer. Το νέο trailer φανερώνει μια παιδική περιπέτεια φαντασίας, με υψηλό επίπεδο παραγωγής, αλλά και αρκετές διαφορές με την σειρά βιβλίων φαντασίας, που διαθέτει πιο σκοτεινό τόνο από το ανάλαφρο και αποστειρωμένο φιλμ της Disney.

"Ο 12χρονος Artemis Fowl είναι εκατομμυριούχος, διάνοια και πάνω απ΄'ολα, μια εγκληματική ιδιοφυία, που αναζητά τον πατέρα του που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Με την βοήθεια του πιστού του μπάτλερ, ο Artemis ξεκινά την αναζήτηση και στην πορεία αποκαλύπτει εναν αρχαίο, υπόγειο πολιτισμό, τον εντυπωσιακά προηγμένο κόσμο των νεράϊδων. Γνωρίζοντας πως η εξαφάνιση ου πατέρα του σχετίζεται με τον μυστικό, απομονωμένο κόσμο των νεράϊδων, ο πανούργος Artemis επινοεί ενα επικίνδυνο σχέδιο, τόσο επικίνδυνο που θα τον οδοηγήσει σε εναν εντυπωσιακό πόλεμο με τις πανίσχυρες νεράϊδες.

Στη σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας από το πιθανό franchise, βρίσκεται ο Kenneth Branagh ("Thor", "Cinderella") ο οποίος μετέφερε με μεγάλη επιτυχία και το "Cinderella", ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Conor McPherson ("The Eclipse").

Πρωταγωνιστούν οι Ferdia Shaw, Nonso Anozie, Josh Gad, Adrian Scarborough, Lara McDonnell, Joshua McGuire, Miranda Raison, Hong Chau, Simone Kirby και Judi Dench.

Η σειρά βιβλίων φαντασίας του Eoin Colfer εκδόθηκε το 2001 και ολοκληρώθηκε το 2012, αποτελούμενη από 8 μέρη.

Το "Artemis Fowl" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.