Νέο Trailer Από Το "Army of the Dead" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Army of the Dead", το νέο φίλμ του Zack Snyder. Το νέο trailer φανερώνει ένα διασκεδαστικό και ακριβό φιλμ, με εντυπωσιακές σκηνές δράσης και διαφορετικά zombies, που διαθέτουν στρατηγική, αλλά και μια zombie τίγρη.

"Το 'Army of the Dead' από τον σκηνοθέτη Zack Snyder ("300", "Zack Snyder’s Justice League") διαδραματίζεται χρονικά μετά από μια επίθεση ζόμπι σε ένα κατεστραμμένο Las Vegas που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Scott Ward (Dave Bautista), ένας πρώην ήρωας του πολέμου των ζόμπι ο οποίος πλέον ψήνει μπέργκερ στα προάστια της πόλης που αποκαλεί σπίτι του, προσεγγίζεται από τον ιδιοκτήτη καζίνο Hunter Bly (Hiroyuki Sanada) και δέχεται μια μοναδική πρόταση: να πάει στην απαγορευμένη ζώνη με ζόμπι και να φέρει πίσω 200 εκατομμύρια δολάρια τα οποία βρίσκονται μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο κάτω από το Las Vegas Strip, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα σε 32 ώρες να ρίξει πυρηνικά στην πόλη. Χωρίς να έχει πολλά να χάσει, ο Ward αναλαμβάνει την αποστολή και συγκροτεί μια ετερόκλητη ομάδα ειδικών για τη ληστεία. Με ελάχιστο χρόνο, ένα μοναδικά απροσπέλαστο χρηματοκιβώτιο και μια ορδή από γρηγορότερα και εξυπνότερα πρωτεύοντα ζόμπι, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι θα συμβεί σε αυτήν τη μοναδική ληστεία: όσοι επιζήσουν, θα τα πάρουν όλα.."

Στη σκηνοθεσία και την κινηματογράφηση βρίσκεται ο Zack Snyder ("300", "Watchmen", "Man of Steel"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold ("King Arthur: Legend of the Sword"), βασισμένος σε μια ιστορία που έγραψε ο σκηνοθέτης του φιλμ.

Πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy"), Hiroyuki Sanada ("47 Ronin"), Omari Hardwick ("Power"), Theo Rossi ("Luke Cage"), Garret Dillahunt ("Fear the Walking Dead"), Nora Arnezeder ("Mozart in the Jungle"), Ella Purnell ("Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), Raül Castillo, Chris D’Elia και Ana de la Reguera ("Narcos").

Το "Army of the Dead" θα διατεθεί ταυτόχρονα στα σινεμά και το Netflix, στις 21 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Army of the Dead" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.