Νέο Trailer Απο Το "Ant-Man"

0

Η Marvel Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Ant-Man", την κινηματογραφική μεταφορά του σούπερ-ήρωα της Marvel Comics.

"Οπλισμένος με την απίστευτη ικανότητα να μπορεί να μικραίνει σε μέγεθος αλλά να αυξάνει σε δύναμη, ο Scott Lang (Paul Rudd) πρέπει να ασπαστεί τον ήρωα μέσα του και να βοηθήσει τον μέντορα του Dr. Hank Pym (Michael Douglas), να προστατέψει το μυστικό πίσω απο την απίθανη στολή του Ant-Man απο μια νέα γενιά απειλών. Αντιμέτωποι με φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, ο Pym και ο Lang πρέπει να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια ληστεία που θα σώσει τον κόσμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peyton Reed ("Bring It On", "Down With Love"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Adam McKay ("Step Brothers", "Anchorman I-II").

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Paul Rudd, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Evangeline Lilly ("Lost", "The Hobbit"), Corey Stoll ("The Strain"), Michael Douglas, Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Peña, John Slattery, Wood Harris, David Dastmalchian, Gregg Turkington.

Το νέο, μεγάλης διάρκειας trailer μας δίνει μια πολύ καλύτερη εικόνα απο την ταινία, και ειδικότερα τις σκηνές συρρίκνωσης του ήρωα, που φαντάζουν και ως οι πιο ενδιαφέρουσες.

Το "Ant-Man" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 17 Ιουλίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.