Νέο Trailer Από Το "Another Round"

0

Η Samuel Goldwyn Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Another Round", το νέο φιλμ του Δανού σκηνοθέτη Thomas Vinterberg. Το νέο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα, με δόσεις κωμωδίας και μια πολύ έξυπνη και ενδιαφέρουσα ιστορία, που εστιάζει στο αλκοόλ, την επιρροή του στην ανθρώπινη κοινωνία και το πόσο οριακά κινείται ανάμεσα στην διασκέδαση και την καταστροφή.

"Το φιλμ εστιάζει σε τέσσερις φίλους, όλοι τους καθηγητές του λυκείου, που αποφασίζουν να δοκιμάσουν μια θεωρία που λέει πως με ένα συνεχές επίπεδο αλκοόλ στον οργανισμό, ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και να δουλέψει καλύτερα. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι θετικά, καθώς τα μαθήματα στο σχολείο βελτιώνονται, όμως καθώς συνεχίζουν το πείραμα τα αποτελέσματα γίνονται πιο ακραία."

Νέο Trailer Από Το "Another Round"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Thomas Vinterberg ("The Hunt", "Far from the Madding Crowd"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Tobias Lindholm ("A Hijacking"). Πρωταγωνιστούν οι Mads Mikkelsen ("Hannibal", "Valhalla Rising"), Thomas Bo Larsen, Maria Bonnevie, Lars Ranthe, Magnus Millang, Susse Wold, Diêm Camille G., Martin Greis-Rosenthal, Albert Rudbeck Lindhardt.

To "Another Round" ή "Druk", που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με εξαιρετικές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά (όπου αυτά είναι ανοικτά) μέσα στον Νοέμβριο και λίγες εβδομάδες αργότερα (18 Δεκεμβρίου), θα διατεθεί και μέσα από τις πλατφόρμες video on demand.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Another Round"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.