Νέο Trailer Απο Το "Annabelle Comes Home"

0

Η New Line Cinema κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Annabelle Comes Home", το τρίτο μέρος απο το franchise τρόμου. Το νέο trailer φανερώνει μια low budget συνέχεια, με νεανικό cast και τους Patrick Wilson & Vera Farmiga σε δεύτερους ρόλους.

"Αποφασισμένοι να αποτρέψουν την Annabelle να προκαλέσει το χάος, οι δαιμονολόγοι Ed και Lorraine Warren, φέρνουν την δαιμονισμένη κούκλα στο κλειδωμένο δωμάτιο του σπιτιού τους, τοποθετώντας την μέσα σε ιερό γυαλί και στρατολογώντας την ευλογία ενός ιερέα. Όμως μια ανίερη νύχτα τρόμου παραμονεύει, καθώς η Annabelle ξυπνά τα σατανικά πνεύματα του δωματίου, που όλα εστιάζουν σε ενα νέο στόχο, την Judy, την 10χρονη κόρη των Warren."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gary Dauberman, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην ιστορία του James Wan ("Insidious", "The Conjuring"). Πρωταγωνιστούν οι McKenna Grace ("The Haunting of Hill House"), Madison Iseman ("Jumanji: Welcome to the Jungle"), Katie Sarife, Patrick Wilson ("The Conjuring"), Vera Farmiga ("The Conjuring", "Bates Motel").

Το "Annabelle Comes Home" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.