Νέο Trailer Από Το "Ammonite"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Ammonite", το δραματικό φιλμ του Francis Lee. Το νέο trailer φανερώνει ένα ανεξάρτητο, ρομαντικό δράμα (και οσκαρικό δόλωμα) που εξελίσσεται στην Αγγλία του 1840 και εστιάζει σε μια άκρως απαγορευμένη για την εποχή, ερωτική σχέση ανάμεσα σε δυο γυναίκες που υποδύονται οι ταλαντούχες Kate Winslet και Saoirse Ronan.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην Αγγλία του 1840 και ακολουθεί την καταξιωμένη αλλά και παραμελημένη παλαιοντολόγο Mary Anning (Kate Winslet), που θα σχηματίσει μια πολύ έντονη σχέση με μια νεαρή γυναίκα (Saoirse Ronan). Μια σχέση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα."

Νέο Trailer Από Το "Ammonite"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Francis Lee ("God's Own Country"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Kate Winslet ("Titanic") και η Saoirse Ronan ("Hanna"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Gemma Jones, Fiona Shaw, Claire Rushbrook, Alec Secareanu, James McArdle, Nick Pearse, Victoria Elliott.

Το "Ammonite" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά της Αμερικής στις 13 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Ammonite"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.