Νέο Trailer Απο Το "American Sniper"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "American Sniper", την νέα δραματική ταινία του Clint Eastwood που είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Αμερικανού στρατιώτη Chris Kyle.

"Ο Chris Kyle (Bradley Cooper) είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στην ιστορία του Αμερικανικού στρατού. Ομως υπήρχαν πολλά περισσότερα απο τις σκοπευτικές του ικανότητες. Το μέλος των U.S. Navy SEALS Chris Kyle στέλνεται στο Ιράκ με μια και μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπολεμιστές του. Η ακρίβεια των βολών του σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο της μάχης και καθώς οι επιδόσεις του αρχίζουν να γίνονται γνωστές, αποκτά το ψευδώνυμο ο "Θρύλος".

Ομως η φήμη του αρχίζει να μεγαλώνει και πίσω απο τις γραμμές του εχθρού, με αποτέλεσμα να επικυρυχθεί και να γίνει ο νούμερο ένα στόχος των ανταρτών. Ο Kyle όμως αντιμετωπίζει μια μάχη και στο σπίτι του, καθώς πασχίζει να είναι ένας καλός πατέρας και σύζυγος απο την άλλη άκρη του κόσμου. Παρά τον κίνδυνο αλλά και το τίμημα στην οικογένεια του, ο Kyle υπηρετεί τέσσερις τρομακτικές θητείες στο Ιράκ προσωποποιώντας την ρήση των SEALS που λέει "δεν αφήνουμε κανέναν πίσω". Οταν όμως ο Kyle επιστρέφει στο σπίτι του, διαπιστώνει ότι αυτό που δεν μπορεί να αφήσει πίσω είναι ο ίδιος ο πόλεμος..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Clint Eastwood ("Unforgiven", "Mystic River"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jason Dean Hall ("Paranoia"), βασισμένος στο βιβλίο του Chris Kyle.

Πρωταγωνιστούν οι Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes, Jake McDorman, Kyle Gallner, Sam Jaeger, Brando Eaton, Keir O'Donnell, Brian Hallisay, Eric Close, Owain Yeoman, Max Charles, Billy Miller.

Αν και η νέα ταινία του Eastwood ξεκίνησε σαν ένα απο τα φαβορί για τα Oscar, οι τελευταίες μέτριες κριτικές φαίνεται να της έχουν ανοκόψει την δυναμική, κάτι που δεν ισχύει για την ερμηνεία του Bradley Cooper, ο οποίος πιθανότατα θα αποσπάσει την υποψηφιότητα.

Το "American Sniper" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στίς 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.