Νέο Trailer Απο Το "American Animals"

0

Η The Orchard, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "American Animals", το αστυνομικό θρίλερ του Bart Layton, ο οποίος ύστερα απο το πολύ επιτυχημένο ντοκιμαντέρ "The Imposter", κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Το νέο trailer συντηρεί τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε το πρώτο promo, καθώς φανερώνει ένα ενδιαφέρον heist-movie, που συνδυάζει τα αληθινά γεγόνοντα με μια δόση φαντασίας και όμορφη αισθητική.

"Η εξωπραγματική και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων, οι οποίοι αν και καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αποφασίζουν να διαπράξουν μια απο τις πιο ριψοκίνδυνες ληστείες έργων τέχνης στην ιστορία. Όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται και καθώς το τολμηρό εγχείρημα ξετυλίσσεται απο την οπτική του κάθε μέλους της ομάδας, ο κάθε ένας απο αυτούς αρχίζει να αναρωτιέται αν αυτή η προσπάθεια τους να προσδώσουν ένταση και σκοπό στη ζωή τους είναι απλά μια λανθασμένη προσπάθεια επίτευξης του Αμερικανικού Ονείρου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bart Layton, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Evan Peters, Barry Keoghan, Blake Jenner, Jared Abrahamson, Udo Kier, Ann Dowd, Lara Grice, Drew Starkey, Gary Basaraba.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Ιούνιο.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "American Animals"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.