Νέο Trailer Απο Το "Alpha"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το ένα νέο trailer απο το "Alpha" [The Solutrean], το νέο φίλμ του Albert Hughes (ο ένας εκ των Hughes Brothers), που εξελίσσεται 20.000 Π.Χ., κατά την διάρκεια της τελευταίας εποχής των παγετώνων. Σε αντίθεση με το πρώτο σκοτεινό trailer, το νέο promo μοιάζει βγαλμένο απο την δεκαετία του 90', με africa μουσική και στύλ ταινίας της Disney. Κάτι που ελπίζουμε να συνέβη για λόγους κακού marketing και μόνο, καθώς κατά τα άλλα το φίλμ του Albert Hughes φαντάζει ενδιαφέρον.

"Κατά την διάρκεια της πρώτης κυνηγετικής του εμπειρίας με την φυλή του, ένας νεαρός άνδρας τραυματίζεται και μένει πίσω. Πλέον θα πρέπει να μάθει την επιβίωση στην άγρια φύση, εκεί όπου θα εξημερώσει ένα μοναχικό νεαρό λύκο, τον μοναδικό του σύμμαχο ενάντια στους αμέτρητους κινδύνους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της προσπάθειας του να επιστρέψει στο σπίτι του, πρίν έρθει ο χειμώνας."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Albert Hughes ("Dead Presidents", "From Hell", "The Book of Eli"), το σενάριο υπογράφει ο Dan Wiedenhaupt, ενώ στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Martin Gschlacht ("Goodnight Mommy").

Νέο Trailer Απο Το "Alpha"

Πρωταγωνιστούν οι Kodi Smit-McPhee ("The Road", "Let Me In"), Leonor Varela ("Blade II"), Natassia Malthe, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Priya Rajaratnam, Mercedes de la Zerda, Jens Hultén, Spencer Bogaert, Marcin Kowalczyk, Michael Kruse-Dahl.

Με ενδιαφέρον concept αλλά και cast χαμηλών κυβικών, το "Alpha" του Albert Hughes φαντάζει σαν ένα στοίχημα που ελπίζουμε να κερδίσει, καθώς διαθέτει ένα διαφορετικό και άκρως συναρπαστικό σκηνικό.

Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο "The Solutrean" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.