Νέο Trailer Απο Το "A Very Murray Christmas"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "A Very Murray Christmas", ενα εορταστικό special με τον πρωταγωνιστή τον Bill Murray.

"Αυτό το χειμώνα, ο Bill Murray φέρνει μια έξτρα δόση εορταστικού πνεύματος στο Netflix, με την πρεμιέρα ενός ειδικού εορταστικού προγράμματος, το 'A Very Murray Christmas'. Ολα είναι έτοιμα μέσα στο εμβληματικό ξενοδοχείο Carlyle της Νέας Υόρκης, όμως μια σφοδρή χιονοθύελλα χαλάει τα σχέδια της παραγωγής και ο παρουσιαστής ανησυχεί μήπως οι καλεσμένοι του δεν καταφέρουν να παραβρεθούν. Ομως μέσα απο τύχη και επιμονή, οι καλεσμένοι καταφθάνουν, αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν να πετύχει το σκοπό του..."

Κωμωδία-musical σε σκηνοθεσία της Sofia Coppola ("Lost in Translation"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Mitch Glazer ("Scrooged").

Εμφανίζονται οι Bill Murray, Chris Rock, Tina Fey, Amy Poehler, George Clooney, Julie White, Paul Shaffer, Maya Rudolph, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, David Johansen,Jason Schwartzman, Jenny Lewis και Rashida Jones.

Είκοσι επτά (27) χρόνια μετά την εξαιρετικη ταινία "Scrooged" του Richard Donner, ο Bill Murray επιστρέφει στο ρόλο του οικοδεσπότη των Χριστουγέννων σε ένα special πρόγραμμα του Netflix, που θα κάνει πρεμιέρα στι 4 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.