Νέο Trailer Απο Το "A Million Ways to Die in the West"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο ακατάλληλο trailer απο το "A Million Ways to Die in the West", της western-κωμωδίας του Seth MacFarlane.

"Ο Albert (Seth MacFarlane), είναι ένας δειλός κτηνοτρόφος που απέφυγε λόγω φόβου μια μονομαχία, μια κίνηση που είχε σαν αποτελέσμα να τον εγκαταλείψει η άστατη φιλενάδα του. Λίγο αργότερα φτάνει στην πόλη μια όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα (Charlize Theron), η οποία τον βοηθά να ξαναβρεί το κουράγιο του αλλά και τον έρωτα. Οταν ο σύζυγος της - ένας διαβόητος κακοποιός - καταφτάνει αναζητώντας εκδίκηση, ο κτηνοτρόφος θα πρέπει να δοκιμάσει την γεναιότητα του."

Western-κωμωδία σε σκηνοθεσία Seth MacFarlane ("Ted") και σενάριο του ίδιου και των Alec Sulkin & Wellesley Wild ("Family Guy"). Πρωταγωνιστούν οι Seth MacFarlane, Liam Neeson, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman, Evan Jones, Wes Studi, Dennis Haskins, Tatanka Means.

Με το γνωστό καυστικό χιούμορ του MacFarlane και πλούσιο cast, το "A Million Ways to Die in the West" δείχνει αρκετά διασκεδαστικό και πρωτότυπο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 30 Μαϊου.

Δείτε το trailer [Ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.