Νέο Trailer Απο Το "A Beautiful Day in the Neighborhood"

0

Η Sony κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "A Beautiful Day in the Neighborhood", το βιογραφικό δράμα της Marielle Heller. Το νέο trailer φανερώνει ενα μελοδραματικό φίλμ, με "δύσκολη" πλοκή και πιαθνότατα μια ακόμη εξαιρετική ερμηνεία απο τον Tom Hanks.

"Μια επίκαιρη ιστορία όπου η καλοσύνη επικρατεί του κυνισμού, βασισμένη στην αληθινή ιστορία της φιλίας ανάμεσα στον Fred Rogers και τον δημοσιογράφο Tom Junod.
Όταν ενας απαθής αρθρογράφος αναλαμβάνει να δημιουργήσει το προφίλ του Fred Rogers, σύντομα θα ξεπεράσει τον σκεπτικισμό του, μαθαίνοντας για την εμπάθεια, την καλοσύνη και την αξιοπρέπεια απο τον πιο αγαπημένο γείτονα της Αμερικής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Marielle Heller ("Can You Ever Forgive Me?"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Micah Fitzerman-Blue ("Maleficent: Mistress of Evil") και Noah Harpster ("Transparent").

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Matthew Rhys, Enrico Colatoni, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson, Wendy Makkena, Maddie Corman, Sakina Jaffrey, Kitty Crystal, Maryann Plunkett.

Το "A Beautiful Day in the Neighborhood" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.