Η A24 κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το “The Killing Of A Sacred Deer”, το νέο φίλμ του Γιώργου Λάνθιμου.
“Η ιστορία εστιάζει σε ένα κορυφαίο καρδιολόγο (Colin Farrell), ο οποίος θα δημιουργήσει μια περιέργη σχέση με ένα νεαρό ασθενή του, μια σχέση που θα απειλήσει τόσο την καριέρα του, όσο και την οικογένεια του.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Γιώργος Λάνθιμος (“Dogtooth”, “The Lobster”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου.
Πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Nicole Kidman, Alicia Silverstone, Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Bill Camp, Anita Farmer Bergman, Sunny Suljic.
Η ταινία που δίχασε το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.
Δείτε το trailer: