Νέο Trailer Απο Το "The Greatest Showman"

0

H 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Greatest Showman", το μιούσικαλ του Michael Gracey που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Ένα τολμηρό και αυθεντικό μιούσικαλ που γιορτάζει την γέννηση της show business και την αίσθηση του δέους που νιώθουμε όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο απο την φιλοδοξία και την φαντασία του P.T. Barnum, το 'The Greatest Showman' αφηγείται την ιστορία ενός πρωτοπόρου που αναδύθηκε απο το τίποτα για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. Το φίλμ είναι σκηνοθετημένο απο το ανερχόμενο νέο δημιουργό Michael Gracey, με τραγούδια απο τους βραβευμένους με Oscar Benj Pasek και Justin Paul ("La La Land") και πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Gracey, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jenny Bicks ("Sex and the City") και Bill Condon ("Dreamgirls").

Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Rebecca Ferguson, Zac Efron, Paul Sparks, Yahya Abdul-Mateen II, Diahann Carroll, Fredric Lehne, Natasha Liu Bordizzo, Tina Benko.

Αν και τα μιούσικαλ αποτελούν το αγαπημένο είδος της Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα περισσότερα απο αυτά φαντάζουν κουραστικά και πομπώδη, κάτι που ελπίζουμε να μην ισχύσει και για το φίλμ του Michael Gracey, που αναμιγνύει το μιούσικαλ με το τσίρκο.

Το "The Greatest Showman" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου, μέσα στην καρδιά των Οσκαρικών προβολών.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Greatest Showman"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.