Νέο Trailer Απο Το "The Beguiled"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Beguiled", το remake της ομώνυμης ταινίας του Don Siegel ("Dirty Harry", "Escape from Alcatraz"), που κυκλοφόρησε το 1971 με πρωταγωνιστή τον Clint Eastwood.

"Λίγο πρίν το τέλος του Αμερικανικού Εμφυλίου, ο τραυματισμένος στρατιώτης John McBurney διασώζεται την τελευταία στιγμή απο ένα 12χρονο κορίτσι, που διαμένει σε ένα σχολείο θηλέων της Louisiana. Στην αρχή, το αποκλειστικά γυναικείο προσωπικό και οι μαθήτριες τρομάζουν, όμως καθώς ο John αρχίζει να αναρρώνει, τις γοητεύει μια πρός μία και η σεξουαλικά καταπιεσμένη ατμόσφαιρα κατακλύζεται απο ζήλια και δόλο, καθώς οι δυο δασκάλες και κάποια απο τα κορίτσια να τον έχουν ερωτευθεί.

Υστερα απο την απόρριψη της διευθύντριας για μια νεότερη κοπέλα, ο McBurney παίρνει την τιμωρία του με την μορφή ενός επίπονου Φροϋδικού συμβολισμού, καθώς πέφτει απο τις σκάλες. Τελικά το πόδι του ακρωτηριάζεται απο την διευθύντρια που ισχυρίζεται ότι το έκανε για να αποφύγει την γάγγραινα. Υστερα απο ένα άγριο ξέσπασμα που τρομάζει όλες τις γυναίκες, ο John συμμορφώνεται και ανακοινώνει την πρόθεση του να παντρευτεί μια απο τις δασκάλες, όμως είναι ήδη πολύ αργά..."

Trailer Απο Το Remake Του "The Beguiled"

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Sofia Coppola ("Lost In Translation", "The Virgin Suicides"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη φυσικά στην ομώνυμη νουβέλα του Thomas Cullinan, που ενέπνευσε και το φίλμ του 1971.

Πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Angourie Rice, Oona Laurence, Addison Riecke, Wayne Pére.

Με αξιόλογο cast, μια ενδιαφέρουσα ιστορία και την Sofia Coppola στο τιμόνι, το remake της ταινίας του Don Siegel αναμένεται αρκετά διαφορετικό αλλά εξίσου ενδιαφέρον.

Το "The Beguiled" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.